Referenties
Talis logo

Talis is een woningcorporatie met woningen in Nijmegen en Wijchen. Naast dat Talis woningen verhuurt, verkoopt Talis ook woningen met en zonder de aantrekkelijke voorwaarden van Koopgarant en Starters Renteregeling.

Woningen die Talis verkoopt, zijn leegstaande woningen. Welling en Peters helpt Talis om een aantal modelwoningen in te richten, te stylen en op te knappen. Zo kunnen geïnteresseerden een veel beter beeld krijgen bij hun nieuwe eigen huis. Talis is erg tevreden over de samenwerking met Welling en Peters. Samen is ook al succes geboekt: veel ingerichte woningen zijn al verkocht! Welling en Peters komt haar afspraken na, de onderlinge communicatie verloopt prima en het werk wordt goed en netjes uitgevoerd.

Portaal logo

Portaal verkoopt starterswoningen en -appartementen in diverse wijken van Nijmegen. Voor het inrichten van enkele modelwoningen in onze verkoopcomplexen hebben wij Verkoopstylingbureau Welling & Peters ingeschakeld.

Monique Welling en Ellis Peters adviseren ons en richten de modelwoningen in, in de stijl die onze doelgroep aanspreekt. Het bezichtigen van een modelwoning zien wij als een toegevoegde waarde in het verkoopproces. Voor een aspirant-koper is het moeilijk om een droomhuis te herkennen in een leegstaande voormalige huurwoning. Welling & Peters tovert de woningen echter om tot een sfeervol thuis, waarmee we woningzoekenden hopen te bewegen tot het  kopen van een woning in het betreffende complex. Al enkele malen heeft dit geleid tot de verkoop van juist de modelwoning!

De samenwerking met Welling & Peters verloopt soepel; we hebben een prettig contact en alle werkzaamheden worden correct en volgens afspraak uitgevoerd.

Giesbers - Arnhem Ontwikkeling logo

Welling en Peters hebben voor de verkoop van het project Vlindertuin in Veenendaal twee modelwoningen c.q. appartementen ingericht. De verkoop lag al een geruime stil. De modelwoningen bracht veel potentiële kopers op de been en heeft uiteindelijk geresulteerd in veel kopers! Wat Welling en Peters erg goed kan is een beperkte ruimte toch groot te laten lijken, door hun keuze voor meubels, maat en kleurgebruik. De inrichting had een goede aansluiting bij de doelgroep. Ook hebben zij, in een uitzonderlijk geval, in week tijd  een modelwoning ingericht! Op maandag kwam onze  aanvraag en vrijdag om  19.00 uur was de woning ingericht compleet met verlichting e.d. Complimenten!

Urban Interest logo

In Arnhem en omgeving verkopen wij regelmatig voormalige huurwoningen, die meestal kaal en leeg worden aangeboden. Wij zijn ons er van bewust dat het voor een potentiële koper moeilijk is om zich een idee te vormen, hoe zo’n woning er uit zou kunnen zien. Daarom schakelen wij regelmatig het team van Welling en Peters in om voor ons een modelwoning in te richten. Zij weten altijd weer een warme sfeer te creëren waardoor mensen zich direct thuis voelen. Bovendien krijgen ze ook een goed idee van de ruimte die de woning te bieden heeft. Zij weten echt het beste uit een huis te halen en dat is prettig voor zowel de koper als de verkoper.

Verkopend makelaar Eugene Zaat - EZA Vastgoed

"Mijn ervaring met verkoopstyling is dat het werkt. Ik had nog nooit eerder met verkoopstylisten gewerkt voordat ik met Monique Welling en Ellis Peters in contact kwam. Ik ben er wel heel enthousiast over. Ik zie het gewoon als een extra instrument. In een Arnhemse wijk komen huizen in de verkoop (uitponden) zodra huurders eruit gaan. Op dit moment is circa 40% verkocht, dus het gaat goed. Verkoopstyling helpt daarbij en wordt vaker ingezet door Urban Interest. Als ik in deze wijk bezichtigingen heb, neem ik potentiële kopers ook altijd mee naar de modelwoning. Ook heb ik al meegemaakt dat een project wat in het slop zat en sinds daar verkoopstyling heeft plaatsgevonden en nieuwe foto’s voor de site zijn gemaakt er direct weer veel meer bezichtigingen waren. En daarnaast: van een leeg huis krijg je natuurlijk ook geen warm gevoel! Ik merk natuurlijk ook dat sommige makelaars er nog niet zo warm voor lopen, we hebben het natuurlijk ook een tijd niet nodig gehad - je verkocht bijna zonder bezichtigingen - maar ik zie het zoals gezegd gewoon als een verkoopbevorderend extra instrument."

Annet Bakker

Via Lifestyle van MSN homepage kwam ik op de site wellingenpeters.nl Na enkele gegevens te hebben ingevuld en gestuurd, kwam er al snel een reactie. Er werd een afspraak gemaakt voor een kort huisbezoek en nadat zij mij enkele tips hebben gegeven, heb ik eerst die tips uitgevoerd. Daarna volgde een afspraak voor het restylen. Geweldig om te zien. Hoe zij de inboedel aan het verzetten waren. En wat een resultaat. Ik was wel een beetje huiverig, dat ik me niet meer thuis zou voelen. Niets van dat alles. Het is vernieuwend en ik voel me voor 100% thuis. Het eindresultaat vind ik geweldig. Monique en Ellis, bedankt voor jullie inzet. Ik geniet ervan.

Anonieme referentie

Na het overlijden van onze vader moest ons ouderlijk huis verkocht worden. En zoals dat gaat met een woning waar een ouder echtpaar al weer jaren heeft gewoond, zag het er erg gedateerd uit. Om het huis van zijn beste kant te laten zien besloten wij Verkoop Styling Bureau Welling en Peters in te schakelen. Het resultaat was heel mooi en erg ingenieus. Met meubelen op de juiste plek en het (beperkt) schilderen van essentiële muren werd een sfeer gecreëerd waardoor kopers het ‘echte’ huis weer konden zien en dus een goed idee kregen van de mogelijkheden die het biedt. Elke kamer kreeg weer een functie met suggesties hoe dit er voor de kopers zelf uit zou kunnen zien. Het Welling & Peters team is flexibel, hardwerkend en uitmate kundig van zaken. Een echte aanrader.

SW Logo

Woningcorporatie Standvast Wonen verkoopt woningen in Nijmegen en omgeving met tot 25% voordeel op de marktwaarde.
 
In Tolhuis in Nijmegen staan voormalige huurappartementen van Standvast Wonen te koop. Deze woningen zijn kaal, leeg en niet meer bewoond. Daarom is het voor geïnteresseerden vaak lastig een goede en positieve voorstelling te maken van de mogelijkheden wat betreft inrichting. We hebben de hulp van Welling en Peters ingeschakeld om een van de appartementen in te richten als modelwoning.
Ellis en Monique kwamen direct met enthousiaste plannen waarbij ze goed keken naar de pluspunten van de woning, zoals het balkon. Ook vroegen ze naar onze wensen en ideeën.
Ze hebben de woning opgeknapt en voorzien van leuke meubels en goede verlichting. Ook adviseerden ze ons om een professionele fotograaf in te schakelen voor de foto’s op Funda.
De hulp van Welling en Peters heeft gewerkt: in een half jaar tijd hebben we het grootste deel van deze leegstaande appartementen verkocht!